Avustukset

Saimaan Syöpäyhdistys tukee avustuksin syöpään sairastuneita lapsia sekä maksaa jäsenilleen hoitopäiväkorvausta sairaalapäivistä, jotka johtuvat syöpäsairaudesta.

Lapsen tueksi -rahasto

Saimaan Syöpäyhdistys tukee Lapsen tueksi -rahastollaan syöpään sairastuneiden lasten perheitä syöpähoitojen alkaessa.

Lisätietoa Lapsen tueksi -rahastosta saat ottamalla yhteyttä toimistoomme puhelimitse 05 451 3770 tai sähköpostitse saimaa@sasy.fi.

Hoitopäiväkorvaukset

Hoitopäiväkorvausta myönnetään Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsenille, kun jäsenyys on kestänyt yli vuoden. Korvausta saa 2 euroa/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta. Voit hakea korvausta taannehtivasti puolen vuoden sisällä.

Korvaus on henkilökohtainen. Sitä ei makseta poliklinikkamaksuista eikä pysyvän laitoshoidon ajalta.

Lisätietoja hoitopäiväkorvauksista saat toimistostamme.