Avustukset

Saimaan Syöpäyhdistys tukee avustuksin syöpään sairastuneita lapsia sekä maksaa jäsenilleen hoitopäiväkorvausta sairaalapäivistä, jotka johtuvat syöpäsairaudesta.

Lapsen tueksi -rahasto

Saimaan Syöpäyhdistys tukee Lapsen tueksi -rahastollaan syöpään sairastuneiden lasten perheitä syöpähoitojen alkaessa.

Lisätietoa Lapsen tueksi -rahastosta saat ottamalla yhteyttä toimistoomme puhelimitse 05 451 3770 tai sähköpostitse saimaa@sasy.fi.

Hoitopäiväkorvaukset

Hoitopäiväkorvausta myönnetään Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsenille, kun liittymisjäsenmaksu on kirjautunut yhdistyksen tilille. Korvausta saa 2 euroa/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta. Voit hakea korvausta taannehtivasti puolen vuoden sisällä.

Korvaus on henkilökohtainen, ja jäsenyyden on oltava voimassa hoidon aikana. Sitä ei makseta poliklinikkamaksuista, sarjahoidoista eikä pysyvän laitoshoidon ajalta.

Lisätietoja hoitopäiväkorvauksista saat toimistostamme.
Hoitopäiväkorvausohje
Hoitopäiväkorvaushakemus