Mikkeli

Mikkelin seudun osasto järjestää virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Osaston käsityökerho kokoontuu Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa.

Osaston puheenjohtaja Pirkko Rönkkö
puh. 0440 948 485, sähköposti pirkkot.ronkko@gmail.com

Sihteeri Pirjo Strandén
puh. 044 566 9080, s-posti stranden.pirjo@gmail.com

Seuraa toimintaamme Mikkelin kaupunkilehden järjestöpalstan ilmoituksista sekä tältä Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin seudun paikallisosaston sivulta.

Keskiviikkona 22.1.2020 Mikkelin keskussairaalan auditoriossa klo 16.00 alkaen: Tietoa FICANEastin toiminnasta (Itäinen syöpäkeskus) ja asiaa gynekologisista syövistä. Tarkemmat tiedot oheisessa tiedotteessa FICANEast ja gyn.hoitoketju 22.1.2020

Mikkelin seudun paikallisosaston vuosikokous on ma 10.2.2020 klo 17.30 kahvi ja klo 18.00 kokous. Tervetuloa kehittämään paikallisosaston toimintaa!

Käsityökerho kokoontuu kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 14-16. neuvontapalvelun tiloissa. Kevätkausi 2020: 29.1.; 26.2.; 25.3. ja 29.4.

Muutokset ovat mahdollisia päivämäärissä. Tervetuloa osallistumaan! Seuraa ilmoitteluamme järjestöpalstalta ja Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisosaston kotisivuilta.

MIKKELIN SEUDUN OSASTON MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Joulupuuro tilaisuutta vietettiin 4.12.2018 Ravintola Vinossa erilaisissa tunnelmissa. Essoten oma bändi Seko tarjosi meille viihdyttävän musiikkikimaran vuosien takaa.

Fysio- ja lymfaterapeutti Saara Savolainen piti luennon syöpähoitojen mahdollisista vaikutuksista imusuonistoon Mikkelin keskussairaalan (Essote) auditoriossa runsaalle kuulijakunnalle helmikuussa 2019.

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Mikkelin neuvontahoitaja Liisa Kauttoon  Yhteystiedot