Mikkeli

Mikkelin seudun osasto järjestää virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Osaston käsityökerho kokoontuu Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa.

Osaston puheenjohtaja Pirkko Rönkkö
puh. 0440 948 485, sähköposti pirkkot.ronkko@gmail.com

Sihteeri Pirjo Strandén
puh. 044 566 9080, s-posti stranden.pirjo@gmail.com

Seuraa toimintaamme Länsi-Savon ja Mikkelin kaupunkilehden järjestöpalstan ilmoituksista sekä tältä Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin seudun paikallisosaston sivulta.

Käsityökerho (käsitöitä, kahvia ja keskustelua) Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa, Porrassalmenkatu 13 B. Kerhon ohjaajina toimivat paikallisosaston naiset. Kerho jatkuu syksyllä, ajankohdista ilmoitetaan pian.

AJANKOHTAISTA

Elämä voittaa -konsertti lauantaina 6.10.2018 klo 18 Pieksämäen Poleenissa. Osasto on järjestämässä yhteiskyyditystä. Tarkempaa tietoa tulee pian.

Tervetuloa osallistumaan!

MIKKELIN SEUDUN OSASTON TAPAHTUMIA

Draamapedagogi Lasse Kantola luennoi 11.4.2018 Mikkelissä aiheesta Kohtaa ihminen – älä sairautta. Hieno ja puhutteleva luento täydelle salille Mikkelin keskussairaalan auditoriossa.

Varainhankintaa Mikkomarkkinoilla 2017 – Roosa nauhoja myymässä Pirjo Strandén.