Mikkeli

Mikkelin seudun osasto järjestää virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Osaston käsityökerho kokoontuu Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa.

Osaston puheenjohtaja Pirkko Rönkkö
puh. 0440 948 485, sähköposti pirkkot.ronkko@gmail.com

Sihteeri Pirjo Strandén
puh. 044 566 9080, s-posti stranden.pirjo@gmail.com

Seuraa toimintaamme Länsi-Savon ja Mikkelin kaupunkilehden järjestöpalstan ilmoituksista sekä tältä Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin seudun paikallisosaston sivulta.

Käsityökerho (käsitöitä, kahvia ja keskustelua) kokoontuu neuvontapalvelun tiloissa (Porrassalmenkatu 13 B, Mikkeli) keskiviikkona klo 14 – 16 31.10.2018 paikalla on Saimaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Niina Turunen kuulemassa jäsenistön toiveita.

Käsityökerho (käsitöitä, kahvia ja keskustelua) Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa, Porrassalmenkatu 13 B. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 14-16, kokoontumiset  28.11.
Kerhon ohjaajina toimivat paikallisosaston naiset.

MIKKELIN SEUDUN OSASTON MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Draamapedagogi Lasse Kantola luennoi 11.4.2018 Mikkelissä aiheesta Kohtaa ihminen – älä sairautta. Hieno ja puhutteleva luento täydelle salille Mikkelin keskussairaalan auditoriossa.

Varainhankintaa Mikkomarkkinoilla 2017 – Roosa nauhoja myymässä Pirjo Strandén.