Siirry suoraan sisältöön

Jätä sydänjälki. Lahjoita.

Tukemalla Saimaan Syöpäyhdistyksen toimintaa tuet läheistäsi: puolisoasi, lastasi, työkaveriasi tai ystävääsi syövän keskellä. Syöpä on liian iso taakka kannettavaksi yksin.

Kuljemme syöpään sairastuneen ja hänen läheisensä rinnalla sairauden kaikissa vaiheissa. Tarjoamme maksutonta tukea, esimerkiksi kiireettömiä keskusteluhetkiä neuvontahoitajan kanssa, tukihenkilöitä, vertaistukiryhmiä ja erilaisia kursseja.

Lahjoita tai osta Sydänjälki-tuote

Kampanjalogo. Sydän, jossa lukee Pieksämäki, Mikkeli, Savonlinna, Lappeenranta.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan alla olevasta linkistä, niin pääset jättämään oman Sydänjälkesi.

Lahjoita tai osta Sydänjälki-tuote verkkokaupassamme

tai

Lahjoita tekstiviestillä

Voit tukea työtämme myös tekstiviestillä.
 
LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TUKENA numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TUKENA numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TUKENA numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TUKENA numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TUKENA numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TUKENA numeroon 16588

Tee tilisiirto keräystilille

Voit lahjoittaa myös tekemällä tilisiirron keräystilillemme Etelä-Karjalan Osuuspankki FI34 5620 0920 5391 02.

Merkitse tilisiirtoon saajaksi: Saimaan Syöpäyhdistys ry
Kirjoita viestikenttään: Lahjoitus.

Osallistu kampanjan toteutukseen

Haluaisitko osallistua Sydänjälki-varainhankintakampanjaamme esim. järjestämällä ystäviesi kanssa pienen hyväntekeväisyystapahtuman, kävelemällä/pyöräilemällä kilometrihinnoin, tai mikä tapa olisi omaa sydäntäsi lähellä? Ota yhteys toiminnanjohtaja Niina Turuseen, puh. 040 767 4049 tai niina.turunen@sasy.fi.

Meneehän lahjoitukseni varmasti perille?

Saimaan Syöpäyhdistys ry kerää varoja syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukityöhön sekä syövän ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen. Yhdistys vastaa siitä, että keräyksen tuotto käytetään lyhentämättömänä ilmoitettuun tarkoitukseen.

Keräyskulut ovat pienet, ne syntyvät lähinnä pienistä materiaalihankinnoista sekä keräyksen somemarkkinoinnista. Keräystä varten ei ole palkattu lisätyövoimaa, vaan se toteutetaan pääosin vapaaehtoisvoimin.

Muisto- ja merkkipäivälahjoitukset

Voit tukea toimintaamme muisto- ja merkkipäivälahjoituksin. Pyydä lahjoittajia tekemään tilisiirto keräystilillemme Etelä-Karjalan Osuuspankki FI34 5620 0920 5391 02. Tilisiirron saajaksi merkitään ”Saimaan Syöpäyhdistys” ja viestikenttään kirjoitetaan, kenen merkkipäivä- tai muistolahjoituksesta on kyse.

Pyynnöstä välitämme omaisille tai merkkipäivän viettäjälle tiedon lahjoitukseen osallistuneista sekä lahjoitusten yhteissumman. Voit kysyä lisätietoa ja -ohjeita toimistostamme, puh. 05 451 3770 tai saimaa@sasy.fi.

Testamenttilahjoitukset

Yhdistyksellämme on oikeus ottaa vastaan testamenttilahjoituksia. Testamenttilahjoitus on Saimaan Syöpäyhdistykselle verovapaa.

Testamentissasi voit ohjata Saimaan Syöpäyhdistykselle koko omaisuutesi tai osuuden siitä. Testamentin voi tehdä itse. Sen laadinnassa on kuitenkin hyvä käyttää asiantuntijana lakimiestä, koska testamentin tulee täyttää asiakirjalta vaadittavat muotomääräykset. Alempana tällä sivulla on lisätietoa testamentin tekemisestä.

Keräyslupa

Saimaan Syöpäyhdistyksellä on Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa: RA/2022/293. Keräyslupa on voimassa 28.2.2022 alkaen Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialueella. Kerättyjä varoja käytetään jo keräyksen aikana.

Lahjoitetut varat käytetään syöpään sairastuneiden ja läheisten tukityöhön Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialueella. Kiitos, että olet kanssamme auttamassa heitä, joiden elämää syöpä haastaa.

Tietoa testamentin tekemisestä

Laatimalla testamentin annat jälkipolville ohjeen siitä, miten haluat omaisuuttasi käytettävän. Mikäli sinulla ei ole perillisiä, siirtyy omaisuutesi suoraan valtiolle, ellet ole tehnyt testamenttia.

Testamentissasi voit ohjata Saimaan Syöpäyhdistykselle koko omaisuutesi tai osuuden siitä. Testamentin voi tehdä itse. Sen laadinnassa on kuitenkin hyvä käyttää asiantuntijana lakimiestä, koska testamentin tulee täyttää asiakirjalta vaadittavat muotomääräykset.

Nämä ohjeet on hyvä muistaa, kun laadit testamenttia:

  • Testamentin voi tehdä yksin tai puolison kanssa. Tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
  • Testamentti tulee aina laatia kirjalliseen muotoon, se tulee allekirjoittaa ja oikeaksi todistaa.
  • Testamenttiin tarvitaan kaksi esteetöntä vähintään 15-vuotiasta todistajaa, jotka eivät voi olla sukulaisia tai testamentin edunsaajia. Todistajien on oltava yhtä aikaa läsnä todistamassa testamentin tekijän allekirjoitus. Heidän tulee tietää, että kyseessä on testamentti, mutta heidän ei tarvitse nähdä testamentin sisältöä.
  • Testamentin sisällön tulee olla mahdollisimman yksiselitteinen.

Säilytä testamenttiasi turvallisessa paikassa omassa hallussasi tai pankin tallelokerossa. Voit myös antaa testamenttisi yhdistyksellemme säilytykseen tai toimittaa siitä meille kopion.