Siirry suoraan sisältöön

Ryhmät Itä-Häme

Itä-Hämeen alueelta Hartola, Heinola ja Sysmä ovat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialuetta. Ryhmien koordinointia hoitaa Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontahoitaja.

Itä-Hämeen (Päijät-Hämeen) alueen ryhmistä saat lisätietoa Mikkelin neuvontahoitajalta, puh. 040 767 4048, sähköposti liisa.kautto@sasy.fi.

Perustamme toimialueellemme erilaisia ryhmiä kysynnän mukaan. Osa ryhmistä kokoontuu säännöllisesti, joitakin ryhmiä voimme toteuttaa esim. 1-3 tapaamisen lyhyempänä jaksona. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millaista ryhmää sinä toivoisit.

Hartola-Sysmä -alue

Naisten vertaisryhmä

Vertaisryhmä on tarkoitettu rintasyöpään sairastuneille ja rintasyövän sairastaneille naisille.

Seuraavan tapaamisen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Aiemmin ryhmään osallistuneille ryhmän ohjaaja lähettää viestin tapaamisesta. Uudet osallistujat voivat kysyä tietoa ryhmästä ja tapaamisesta neuvontahoitajalta, puh. 040 767 4048 tai liisa.kautto@sasy.fi.

Verkkoryhmät

Järjestämme ryhmiä myös verkossa (ns. etäryhmiä tai verkkovertaisryhmiä). Verkkoryhmillä mahdollistamme sen, että vertaistukea saavat myös he, jotka eivät pysty esimerkiksi syöpähoitojen tai pitkien välimatkojen vuoksi osallistumaan kasvokkain toteutettavaan ryhmään.

Verkkoryhmiin osallistuminen on mahdollista maakunnasta ja paikkakunnasta riippumatta. Osallistuja tarvitsee sähköpostiosoitteen ja tietokoneen, läppärin tai älypuhelimen. Verkkoryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ryhmää ohjaava neuvontahoitaja voi lähettää sähköpostissa osallistumislinkin ja tarvittaessa auttaa yhteyden testaamisessa etukäteen. Lisätietoa verkkoryhmistä.

Kurssit

Useimmille Saimaan Syöpäyhdistyksen ja Syöpäjärjestöjen kursseille voi hakeutua asuipa missä päin Suomea tahansa. Kurssien tiedot ja hakuohjeet löytyvät kurssisivultamme Kurssit Tarkempia tietoja kursseista saa kysyä myös neuvontahoitajiltamme Yhteystiedot