Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho kokoontuu joka toinen viikko Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilassa. Liikuntaryhmän ohjaus maanantaisin EasyFitissä.

Savonlinnan osasto

Osaston puheenjohtaja Eira Lahtinen,
puh. 0440 481 503, lahtinen.eira@gmail.com

Sihteeri Sirkka Sämpi
sirkka.sampi@hotmail.com

Savonlinnan osasto tiedottaa toiminnastaan Itä-Savon yhdistyspalstalla.

Kerhotoiminta

Osaston kerho kokoontuu Savonlinnan neuvontapalvelun tiloissa joka toinen maanantai klo 14.15, Tulliportinkatu 1-5 B, 3. kerros.

Syksyn ensimmäinen kerhopäivä maanantaina 20.9.2021 kello 14.15 alkaen.

Liikuntaryhmä

Huom! Liikuntaryhmä jatkuu syksyllä 13.9.2021 alkaen. Liikuntaohjaus joka maanantai!

Ohjattu liikuntaryhmä maanantaisin klo 13.15 (huom! aloitusaika), paikkana EasyFit Savonlinna, Tulliportinkatu 1-5, 2. kerros (Linja-autoaseman Kauppakeskus). Ryhmä on maksuton. Uudet jumppaajat ovat tervetulleita joukkoon!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Savonlinnan neuvontahoitaja Janna PuuruseenYhteystiedot