Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho kokoontuu joka toinen viikko Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilassa. Ohjattu liikuntaryhmä tiistaisin EasyFitissä.

Savonlinnan osasto

Osaston puheenjohtaja Eira Lahtinen,
puh. 0440 481 503, lahtinen.eira@gmail.com

Sihteeri Sirkka Sämpi
sirkka.sampi@hotmail.com

Savonlinnan osasto tiedottaa toiminnastaan Savonmaa-lehden yhdistyspalstalla.

Kerhotoiminta

Osaston kerho kokoontuu Savonlinnan neuvontapalvelun tiloissa joka toinen tiistai klo 14.00, Tulliportinkatu 1-5 B, 3. kerros. Syyskausi 20.9. – 13.12.2022.

Huom! Kerhopäiväksi on vaihtunut tiistai.

Liikuntaryhmä

Ohjattu liikuntaryhmä kerran viikossa tiistaisin klo 13.00, paikkana EasyFit Savonlinna, Tulliportinkatu 1-5, 2. kerros (Linja-autoaseman Kauppakeskus). Ryhmä on maksuton. Uudet jumppaajat ovat tervetulleita joukkoon!

Syyskausi 20.9. – 13.12.2022. Jumppapäiväksi vaihtunut tiistai, liikutaan yhdessä joka viikko!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Savonlinnan neuvontahoitaja Janna PuuruseenYhteystiedot