Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho ja liikuntaryhmä kokoontuvat vuoroviikoin maanantaisin. Kerhon kokoontumispaikkana on Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilat, liikuntaryhmän ohjaus EasyFitissä.

Osaston puheenjohtaja Eira Lahtinen,
puh. 0440 481 503, lahtinen.eira@gmail.com

Sihteeri Helena Valkonen,
puh. 040 514 6850, r.helena.valkonen@gmail.com

Ohjattu liikuntaryhmä joka toinen maanantai klo 14. Liikuntaryhmän paikka on EasyFit Savonlinna, Tulliportinkatu 1-5, 2. kerros (Linja-autoaseman Kauppakeskus). Ryhmä on maksuton.
Syyskausi 17.9. – 10.12.2018.

Osaston kerho kokoontuu Savonlinnan neuvontapalvelun tiloissa kaksi kertaa kuukaudessa maanantaisin klo 14, Tulliportinkatu 1-5 B, 3. kerros. Syyskauden 2018 ohjelma:
5.11. pankin puheenvuoro
19.11. Saimaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Niinan vierailu
3.12. askartelua TaitoShopin opastuksella
10.12. pikkujoulut & laulut ja ruokailu

TaitoShopin työpaja maaliskuussa 2018. Maarit Lampinen ohjasi osastolaisia paperinarukukkien askartelussa.
Kuvat Eeva Airaksinen: Maarit Lampinen vasemmalla, Sirkka Mäkipantti oikealla. Valmistui keväisiä tuotoksia.

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Savonlinnan neuvontahoitaja Janna Puuruseen → Yhteystiedot