Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho kokoontuu joka toinen viikko Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilassa. Liikuntaryhmän ohjaus maanantaisin EasyFitissä.

Savonlinnan osasto

Osaston puheenjohtaja Eira Lahtinen,
puh. 0440 481 503, lahtinen.eira@gmail.com

Sihteeri Sirkka Sämpi
sirkka.sampi@hotmail.com

Savonlinnan osasto tiedottaa toiminnastaan Itä-Savon yhdistyspalstalla.

Kerhotoiminta

Osaston kerho kokoontuu Savonlinnan neuvontapalvelun tiloissa joka toinen maanantai klo 14.15, Tulliportinkatu 1-5 B, 3. kerros.

Vuoden 2022 ensimmäinen kerhopäivä on maanantaina 7.2. kello 14.15 alkaen (24.1. peruttu).

Liikuntaryhmä

Huom! Liikuntaryhmä jatkuu kevätkaudella 7.2.2022 alkaen (”koronavaraus” edelleen voimassa).

Ohjattu liikuntaryhmä kerran viikossa maanantaisin klo 13.15, paikkana EasyFit Savonlinna, Tulliportinkatu 1-5, 2. kerros (Linja-autoaseman Kauppakeskus). Ryhmä on maksuton. Uudet jumppaajat ovat tervetulleita joukkoon!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Savonlinnan neuvontahoitaja Janna PuuruseenYhteystiedot