Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho ja liikuntaryhmä kokoontuvat vuoroviikoin maanantaisin. Kerhon kokoontumispaikkana on Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilat, liikuntaryhmän ohjaus EasyFitissä.

Savonlinnan osasto

Osaston puheenjohtaja Eira Lahtinen,
puh. 0440 481 503, lahtinen.eira@gmail.com

Sihteeri Sirkka Sämpi
sirkka.sampi@hotmail.com

Savonlinnan osasto tiedottaa toiminnastaan Itä-Savon yhdistyspalstalla.

Kerhotoiminta

Huom! Kerho on tauolla toistaiseksi. Seuraava kokoontuminen, kun on jälleen terveysturvallista tavata kasvokkain kokoontumistilassa.

Osaston kerho kokoontuu Savonlinnan neuvontapalvelun tiloissa joka toinen maanantai klo 14, Tulliportinkatu 1-5 B, 3. kerros.

Liikuntaryhmä

Huom! Liikuntaryhmä on tauolla toistaiseksi. Seuraava ryhmäohjaus, kun on terveellistä ja turvallista jälleen jumpata yhdessä.

Ohjattu liikuntaryhmä joka toinen maanantai klo 14, paikkana EasyFit Savonlinna, Tulliportinkatu 1-5, 2. kerros (Linja-autoaseman Kauppakeskus). Ryhmä on maksuton. Uudet jumppaajat ovat tervetulleita joukkoon!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Savonlinnan neuvontahoitaja Janna PuuruseenYhteystiedot

Lue Saimaan Syöpäyhdistyksen ohjeistus tapaamisiin ja toimintaan osallistuville koronapandemian aikana:

Ohje kasvokkaiseen toimintaan osallistumisesta (pdf), päivitetty 11.12.2020