Unikkokerho

Unikkokerho on Saimaan Syöpäyhdistyksen yhteydessä toimiva syöpää sairastaneiden ja sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa kerho. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki syöpäsairaan lapsen perheenjäsenet. Mukana voivat olla ne, joille lapsen sairaus on aivan uusi asia, ne joilla sairaudesta on jo kulunut jonkin aikaa sekä ne jotka ovat sairauden takia menettäneet lapsensa. Kerhon tarkoituksena on toimia keskustelujen, kokemusten vaihdon ja vertaistuen paikkana perheille.

Puheenjohtaja Veikko Heikkinen

sähköposti veikko.heikkinen@quicknet.inet.fi

Annamme mielellämme lisätietoa Unikkokerhosta ja kerromme, kuinka voit tukea kerhon toimintaa. Ota yhteyttä Unikkokerhon puheenjohtajaan tai Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistoon,
puh. 05 451 3770, sähköposti: saimaa@sasy.fi.

Unikkokerhon oma suljettu Facebook -sivu Unikkokerho-syöpälapset

Unikkokerho järjestää vuosikokouksen ja kylpyläiltapäivän la 18.05.2019 Holiday Club Saimaalla
(Rauhanrinne 1, 55320 Rauha)

Aikataulu:
klo 12.00 lounas
klo 13.00 kokous (virvokkeita ja jotain pientä)
klo 14.00 Kylpylä

llmoittautumiset ja mahdolliset allergiat ke 8.5.2019 mennessä Sirpalle
puh. 040 754 9068, s-posti sirpa.mauravaara@imatrankone.fi

Ilmoita myös osallistuvien aikuisten ja lasten määrät ruokailua ja kylpylän rannekkeita varten.

Tavataan klo 12.00 Holiday Club Saimaan aulassa. Tilaisuus on osallistujille maksuton.