Unikkokerho

Unikkokerho on Saimaan Syöpäyhdistyksen yhteydessä toimiva syöpää sairastaneiden ja sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa kerho. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki syöpäsairaan lapsen perheenjäsenet. Mukana voivat olla ne, joille lapsen sairaus on aivan uusi asia, ne joilla sairaudesta on jo kulunut jonkin aikaa sekä ne jotka ovat sairauden takia menettäneet lapsensa. Kerhon tarkoituksena on toimia keskustelujen, kokemusten vaihdon ja vertaistuen paikkana perheille.

Kysy lisää Unikkokerhon toiminnasta ja tule mukaan!
unikkokerhosaimaa@gmail.com

Puheenjohtaja Annukka Ilves
puh. 040 738 6159, sähköposti annukkamikkonen@gmail.com

Sihteeri Outi Hietamies
puh. 040 540 1157, sähköposti outi.hietamies@hotmail.com

Unikkokerhon oma suljettu Facebook -ryhmä Unikkokerho-syöpälapset

Virkistysviikonloppu Vesileppiksessä 21.-22.9.2019. Pohjois-Savon ja Keski-Suomen Syöpäyhdistykset ja Pohjois-Karjalan Sykkyrä järjestävät yhteistyössä syöpälapsiperheiden virkistysviikonlopun Vesileppiksessä Leppävirralla. Tapahtuma on perheille ilmainen. Omat kyydit. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 11.8. mennessä.
Ohjelma ja yhteystiedot