Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Vapaaehtoisena voi toimia monin tavoin, yksittäisessä tapahtumassa esim. lipaskerääjänä tai pidempiaikaisesti tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivijäsenenä.
Tule sinäkin vapaaehtoiseksi - apusi on konkreettista ja tärkeää!

Tukihenkilöksi

Tukihenkilömme ovat vapaaehtoisia, jotka auttavat sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Saimaan Syöpäyhdistys kouluttaa vertaistukihenkilöitä, saattohoidon tukihenkilöitä, kokemustoimijoita ja arjen ystäviä. Ilmoittaudu mukaan!

Tue toimintaa

Yhdistyksen toiminta rakentuu suurelta osin vapaaehtoisten toimijoiden työlle, ja talous perustuu kansalaisten vapaaehtoiseen tukeen kuten jäsenmaksuihin. Pienikin tuki on tärkeä ja mahdollistaa työtämme syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemiseksi. Yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat tukea toimintaamme monin tavoin.