Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Vapaaehtoisena voi toimia monin tavoin, yksittäisessä tapahtumassa tai pidempiaikaisesti esimerkiksi tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivijäsenenä.
Ryhdy sinäkin vapaaehtoiseksi - apusi on tärkeää!

Tukihenkilöksi

Tukihenkilömme ovat vapaaehtoisia, jotka auttavat sairastuneita ja heidän läheisiään sairauden eri vaiheissa. Saimaan Syöpäyhdistys kouluttaa vertaistukihenkilöitä, saattohoidon tukihenkilöitä, kokemustoimijoita ja arjen ystäviä. Ilmoittaudu mukaan!

Tue toimintaa

Yhdistyksen toiminta rakentuu suurelta osin vapaaehtoisten toimijoiden työlle, ja talous perustuu kansalaisten vapaaehtoiseen tukeen kuten jäsenmaksuihin. Pienikin tuki on tärkeä ja mahdollistaa työtämme syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemiseksi. Yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat tukea toimintaamme monin tavoin.