Rintaproteesi

Saimaan Syöpäyhdistyksestä rintasyöpään sairastunut voi saada rintaproteesin. Jokainen rintaleikattu on oikeutettu rintaproteesiin.

Asiakas saa rintaleikkauksen yhteydessä sairaalassa tiedon siitä, mistä hän voi hankkia rintaproteesin. Rintaproteesia varten asiakas saa maksusitoumuksen häntä hoitavasta sairaan-/terveydenhuollon yksiköstä. Uuden rintaproteesin saa aina tarpeen mukaan uutta maksusitoumusta vastaan. Proteesi on asiakkaalle maksuton.

Rintaproteesisovitukseen tulee varata aika etukäteen lähimmästä neuvontapalvelusta. Hoitajamme auttavat sovituksessa ja neuvovat proteesin käytössä.

Varaa aika rintaproteesin sovitukseen neuvontahoitajalta:

Lappeenranta
Sairaanhoitaja Jaana Lemetyinen
jaana.lemetyinen@sasy.fi
puh. 0400 728 192

Mikkeli
Sairaanhoitaja Jaana Jormakka
jaana.jormakka@sasy.fi tai mikkeli@sasy.fi
puh. 040 767 4048

Pieksämäki
Sairaanhoitaja Jaana Jormakka
jaana.jormakka@sasy.fi