Siirry suoraan sisältöön

Jäsenedut

Meitä on Saimaan Syöpäyhdistyksessä lähes 5400. Jäsenenä saat itsellesi tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Jäsenenä olet myös tukemassa ja mahdollistamassa paikallista syöpätyötä ja varmistat sen, että yhdistyksemme on olemassa. Vain siten paikalliset potilaat ja heidän läheisensä saavat tukea syövän keskellä.

Uusi jäsenetu keväälle 2024:

Saimaan Syöpäyhdistyksen, Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen ja Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen jäsenille
Aikuisten hyvinvointiloma Tanhuvaarassa Savonlinnassa pe 24.5. – su 26.5.2024.

Hinta: Syöpäyhdistyksen jäsenille 195 €/hlö, 1 hh lisämaksu 35 €/vrk

Hintaan sisältyy majoitus 2 hengen huoneissa, täysihoito ja ohjattua ohjelmaa noin 15 h: liikuntaa, piha/perinnepelejä, rentoutusta & kehonhuoltoa, luentoja, rantasaunailta, karaoketanssit. Myös kuntosali ja uimahalli sisältyvät hintaan yleisövuoroaikoina. Ohjelmaan voi osallistua oman voinnin ja mielenkiinnon mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 15.4.2024 mennessä! Ilmoittautumiset Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistoon: saimaa@sasy.fi tai 05 451 3770.

Maksuohjeet ja lisätietoa lomasta saat ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Ei järjestettyä kuljetusta.

Tanhuvaara ohjelma 24.-26.5.2024

Jäsenenä saat

valtakunnallisia jäsenetuuksia syöpäyhdistysten jäsenille:

 • BookBeat
  Jäsenetu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja 45 päivän kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, eli voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Linkki etuun on https://www.bookbeat.fi/syopajarjestot
 • Viking Line
  Vapaa-ajan risteilyistä kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnuksella FVRES. Lisäksi Viking Line myöntää alennuksia reittimatkoista tuotetunnuksella FPREIT. Kaikki edut löytyvät osoitteesta vikingline.fi/edut/syopajarjestot
 • Greenstar hotellit
  Alennus on 13 % edullisimmasta huonehinnasta. Hinnan saa varatessa majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTOtai suoraan hotellien vastaanotoista.
 • EasyFit
  Aloitusmaksu 0 euroa (norm. 29,90 €). ONLINE-asiakkuus -50 % eli 7,45 eur/kk (ovh. 14,90 eur/kk, koodi SYRO24Y). BASIC-asiakkuus 1 kk -50 % (ovh. 34,90 €/kk, koodi SYRB24Y) tai PLUS-asiakkuus 1 kk -50 % (ovh. 44,90 €/kk, koodi SYRP24Y). Asiakkuus luodaan suoraan EasyFit-verkkokaupassa easyfitshop.fi. Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan samalla kun liitytään asiakkaaksi.
 • Hotelli Pikku Syöte
  -8 % normaalihintaisista majoitushinnoista jäsenkorttia näyttämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä.
 • LadyLine
  Aloitusmaksu 0 euroa (norm. 29/49 euroa). Kuukausimaksut normaalihintaisia (39-79 euroa) halutun asiakkuuden mukaisesti. Asiakkuus voidaan tehdä suoraan LadyLinen verkkokaupassa ladyline.fi alennuskoodilla SYRL24Y. Koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä.
 • SYNLAB
  10% alennusta kaikista laboratoriotutkimuksista ja -paketeista. Edun saa koodilla ETU-SSY-10%, jonka voi mainita varauksen yhteydessä. Varaukset saa helposti tehtyä SYNLAB – verkkosivuilla Lääkärin lähetettä ei tarvita. Asiakkaat maksavat tutkimukset itse paikan päällä.

Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisten yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut:

 • Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n erikoistarjous yhdistyksen jäsenille: LPG-imurullaushoito 60 min. 59 € ja fysioterapia 60 min. 59 €. Tarjous voimassa 31.12.2024 asti. Siirry Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelun sivustolle
 • Kauneushuone Kiara Lappeenrannassa: -10 % alennus kestopigmentoinnista kosmetologi Mirva Hirveltä Siirry Kiaran sivustolle
 • OMT – ja liikuntakeskus Lehmus Lappeenrannassa: voimassa olevista hinnoista alennus -5 %. Siirry OMT- ja liikuntakeskus Lehmuksen sivustolle
 • Kauneuskeskus Kalla Pieksämäellä: -10 % alennusta hoidoista. Siirry Kauneuskeskus Kallan sivuille
 • Coronaria kuntoutus- ja terapiapalvelut, Savonlinnan ja Pieksämäen toimipaikat: LPG- ja fysioterapiahinnoista -10 % voimassa olevasta perushinnastosta Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsenille. Siirry Coronaria Pieksämäen sivustolle tai Siirry Coronaria Savonlinnan sivustolle
 • Elämäniloa tanssista -ryhmä Savonlinnassa: yhdistyksen jäsenille maksuton, 10 krt kevät & 10 krt syksy Tanssistudio Riemurytmillä. Syyskauden 2024 ryhmän aloituksesta tiedotamme kesälomien jälkeen. Riemurytmin sivustolle
 • Imatran Kylpylä: majoitus Economy- ja Standard -huoneissa 120 €/2 hh/vrk ja Promenadihuoneissa 140 €/2hh/vrk. Hinta sisältää aamiaisen, kylpylä Taikametsän ja kuntosalin käytön sekä ilmaisen autopaikoituksen. Jäsenetu on käytettävissä, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsen. Puolihoito- ja täysihoitoaterioista -10 % majoitusvarauksen yhteyteen etukäteen varatuista normaalihintaisista aterioista. Edut ovat voimassa seuraavina ajankohtina: 2.1.-15.2., 11-24.3., 8.-28.4. ja 4.11.-8.12.2024.
  Huom! Alennus annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista, puh. 0300 870 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi ja lasketaan voimassa olevasta päivän normaalihinnasta. Edut koskevat yksittäisvarauksia, ryhmävarauksista (yli 10 hlöä) tehdään tarjous erikseen. Varatun huoneen veloitukseton peruutus on tehtävä viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Muista ilmoittaa jäsenyytesi ja ota jäsenkortti mukaan Imatralle! Alennushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Siirry Imatran kylpylän sivustolle

Yhdistyksemme tarjoamat edut jäsenilleen:

 • Syöpä-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
 • 2 euron hoitopäiväkorvaus/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta. Oikeus korvaukseen alkaa, kun liittymisjäsenmaksu on kirjautunut yhdistyksen tilille. Jäsenyyden on oltava voimassa hoidon aikana. Korvausta voi hakea taannehtivasti puolen vuoden kuluessa. Korvaus on henkilökohtainen. Sitä ei makseta poliklinikkamaksuista, sarjahoidoista eikä pysyvän laitoshoidon ajalta.
 • Käyttöoikeusranneke uintia tai vesiliikuntaa harrastavalle maksutta (muille hinta 5 €). Hoitaja arvioi käyttöoikeustarpeen. Yhteystiedot sairaanhoitajillemme
 • Vessapassi, joka helpottaa tiettyjä sairauksia sairastavia pääsemään välittömästi vessaan. Hoitaja arvioi passin tarpeen. Lisätietoa vessapassin sivulta

Kysy toimistostamme lisää jäsenasioista ja hoitopäiväkorvauksista. Yhteystiedot toimistoon ja sairaanhoitajille

Hoitopäiväkorvaus maksuperusteet 2024

Hakemus hoitopäiväkorvaus jäsenetu 2024 (tulostettava pdf-lomake)

Jäsenmaksujen avulla toteutamme

 • Sairaanhoitajiemme palveluita: hoitajamme auttavat ja neuvovat sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastavat terveellisempään elämään.
 • Tukihenkilötoimintaa: koulutamme ja välitämme vertaistuki- ja saattotukihenkilöitä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Tukihenkilöt ovat yhdistyksemme vapaaehtoistoimijoita.
 • Erilaisia kursseja, vertaisryhmiä ja -toimintaa: vertaistapaamiset ja kurssit auttavat sairastuneita ja heidän läheisiään selviämään sairauden kanssa. Paikallisosastomme järjestävät monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa.

Liity jäseneksi

Jos et vielä ole Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsen, mutta haluaisit olla:

Täytä Liity jäseneksi -lomake 

Lähetämme sinulle liittymiskirjeen ja -laskun, joka on samalla kuluvan vuoden vuosijäsenmaksu 25 €. Jäsenyytesi on voimassa, kun liittymismaksu on kirjautunut yhdistyksen tilille.