Jäsenedut

Meitä on Saimaan Syöpäyhdistyksessä on lähes 8000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Jäsenenä saat

• Syöpä-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
  • Vuoden jäsenyyden jälkeen 2 euron hoitopäiväkorvausta/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta. Korvausta voi hakea taannehtivasti puolen vuoden kuluessa. Korvaus on henkilökohtainen. Sitä ei makseta poliklinikkamaksuista eikä pysyvän laitoshoidon ajalta.
  • Luomihuolipäivinä ihotautilääkärin tekemän maksuttoman luomitarkastuksen.

Kysy toimistostamme lisää jäsenasioista ja hoitopäiväkorvauksista. Hoitopäiväkorvauksesta lisätietoja saat myös yhdistyksen neuvontahoitajilta.

Yhteystiedot toimistoon ja neuvontahoitajille

Jäsenenä olet tukemassa Saimaan Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää syöpätyötä.

Jäsenmaksujen avulla toteutamme

• Neuvontahoitajan palveluita:
    neuvontahoitajamme auttavat ja neuvovat sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastavat terveellisempään elämään.
  • Tukihenkilötoimintaa ja kuntoutuskursseja:
    tukihenkilömme ja potilaille suunnatut kuntoutuskurssit ja tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen ja vapaaehtoistyö ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Muita kursseja ja ryhmiä:
    järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Paikallisosastomme tarjoavat monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa.