Jäsenedut

Meitä on Saimaan Syöpäyhdistyksessä on lähes 6800. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Jäsenenä saat

• Syöpä-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
  • Vuoden jäsenyyden jälkeen 2 euron hoitopäiväkorvausta/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta. Korvausta voi hakea taannehtivasti puolen vuoden kuluessa. Korvaus on henkilökohtainen. Sitä ei makseta poliklinikkamaksuista eikä pysyvän laitoshoidon ajalta.
  • Luomihuolipäivinä ihotautilääkärin tekemän maksuttoman luomitarkastuksen.
  • Lappeenrannassa -10 % alennus kestopigmentoinnista kosmetologi Mirva Hirveltä, ja Elisa Mäkelän fysioterapia/hieronta palveluista Lappeenrannan kauneushoitola Illusiasta. >Mirvan ja Elisan yhteystiedot
  • Lappeenrannassa OMT – ja liikuntakeskus Lehmuksen määräaikainen 12 kk liikuntakortti (sis. ryhmäliikunta ja kuntosali) 40 € / kk. Uusille asiakkaille aloitusmaksu 37 €. >www.lehmus.fi
  • Mikkelissä Kuntokeskus Ote tarjoaa yhdistyksen jäsenille etuna omien tavoitteiden mukaisen treeni -ja ravinto-ohjelman valmiista vaihtoehdoista, kuntokeskuksen liittymismaksu 0 € + tuotelahja. Etu voimassa 28.2.2019 asti. >Kuntokeskus Ote esite
  • Pieksämäellä Kauneuskeskus Kalla antaa jäsenetuna -10 % alennusta hoidoista. >www.kauneuskalla.com
  • Savonlinnassa Elämäniloa tanssista -ryhmään osallistuminen 30 € / 10 krt Tanssistudio Riemurytmillä. >Riemurytmin sivut

Kysy toimistostamme lisää jäsenasioista ja hoitopäiväkorvauksista. Hoitopäiväkorvauksesta lisätietoja saat myös yhdistyksen neuvontahoitajilta.

Yhteystiedot toimistoon ja neuvontahoitajille

Jäsenenä olet tukemassa Saimaan Syöpäyhdistyksen alueella tehtävää syöpätyötä.

Jäsenmaksujen avulla toteutamme

• Neuvontahoitajan palveluita:
    neuvontahoitajamme auttavat ja neuvovat sairastuneita ja heidän läheisiään sekä opastavat terveellisempään elämään.
  • Tukihenkilötoimintaa ja kuntoutuskursseja:
    tukihenkilömme ja potilaille suunnatut kuntoutuskurssit ja tapaamiset auttavat selviämään sairauden kanssa. Vertaistuen tarjoaminen ja vapaaehtoistyö ovat tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.
  • Muita kursseja ja ryhmiä:
    järjestämme erilaisia kursseja ja ryhmiä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Paikallisosastomme tarjoavat monipuolista liikunta- ja virkistystoimintaa.