Ryhmät

Saimaan Syöpäyhdistys tarjoaa vertaistukiryhmiä vastasairastuneille ja eri potilasryhmille. Ryhmissä voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia sairauden eri vaiheista. Ryhmiä on eri paikkakunnilla.

Itä-Häme

Itä-Hämeen alueelta Hartola, Heinola ja Sysmä ovat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialuetta. Ryhmien koordinointia hoitaa Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontahoitaja.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaat ry toteuttaa yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa syöpäpotilaiden virkistyslomia. Lomille voivat osallistua syöpäpotilaat ja heidän läheisensä. Lomaviikot rahoitetaan Sosiaali- ja terveysministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.