Ryhmät alueittain

Saimaan Syöpäyhdistys järjestää vertaistukiryhmiä vastasairastuneille ja eri potilasryhmille sekä sairastuneiden läheisille. Ryhmissä voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia sairauden eri vaiheista. Järjestämme ryhmiä useilla paikkakunnilla. Toteutamme myös verkkoryhmiä.

Itä-Hämeen ryhmät

Itä-Hämeen alueelta Hartola, Heinola ja Sysmä ovat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialuetta. Ryhmien koordinointia hoitaa Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontahoitaja.

Verkkoryhmät ja -tapaamiset

Järjestämme syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen kasvokkain toteutettavien ryhmien lisäksi verkkovertaisryhmiä. Myös henkilökohtainen tapaaminen neuvontahoitajan kanssa on mahdollista verkossa.

Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaat ry toteuttaa yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa syöpäpotilaiden virkistyslomia. Lomille voivat osallistua syöpäpotilaat ja heidän läheisensä. Lomaviikot rahoitetaan Sosiaali- ja terveysministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.