Ryhmät

Saimaan Syöpäyhdistys tarjoaa vertaistukiryhmiä vastasairastuneille ja eri potilasryhmille. Ryhmissä voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia sairauden eri vaiheista. Ryhmiä on eri paikkakunnilla.

Etelä-Savo

Etelä-Savon alueen ryhmien koordinointia hoitavat Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin ja Pieksämäen neuvontahoitajat.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaat ry toteuttaa yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa syöpäpotilaiden virkistyslomia. Vuonna 2017 virkistyslomia järjestetään eläkeikäisille, keski-ikäisille sekä lapsiperheille. Lomille voivat osallistua syöpäpotilaat ja heidän läheisensä.

Lomalaisten valinnoissa noudatetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ohjeita (entinen Raha-automaattiyhdistys).

Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.