Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.

Ryhmät

Saimaan Syöpäyhdistys tarjoaa vertaistukiryhmiä vastasairastuneille ja eri potilasryhmille. Ryhmissä voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia sairauden eri vaiheista. Ryhmiä on eri paikkakunnilla.

Etelä-Savo

Etelä-Savon alueen ryhmien koordinointia hoitavat Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin ja Pieksämäen neuvontahoitajat.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Suomen Syöpäpotilaat ry toteuttaa yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa syöpäpotilaiden virkistyslomia. Vuonna 2017 virkistyslomia järjestetään eläkeikäisille, keski-ikäisille sekä lapsiperheille. Lomille voivat osallistua syöpäpotilaat ja heidän läheisensä.

Lomalaisten valinnoissa noudatetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ohjeita (entinen Raha-automaattiyhdistys).