Siirry suoraan sisältöön

Heinola

Tietoa ja vertaistukea Itä-Hämeen alueen asukkaille tarjoamme Mikkelin neuvontapalvelun toimipisteestämme käsin.

Imatra

Imatran seudun osaston kuukausitapaamiset pidetään Imatran NKY:n kerhotilassa joka kuukauden 3. keskiviikkona. Osasto järjestää Imatran kaupungin liikuntatoimen kanssa ohjattua terveysliikuntaa syöpäpotilaille kerran viikossa. Joka toinen viikko myös keilataan porukalla.

Juva

Tietoa ja vertaistukea Juvan alueen asukkaille tarjoamme Pieksämäen ja Mikkelin neuvontapalvelun toimipaikoistamme käsin. Järjestämme syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen myös tuki- ja vertaisryhmiä Juvalla ja välitämme tukihenkilöitä.

Lappeenranta

Lappeenrannan alueen toimintaa koordinoi Saimaan Syöpäyhdistyksen toimisto.
Joka toinen maanantai tuolijoogataan. Naissyöpäpotilaille on ohjattua allasjumppaa viikottain tiistaisin.

Mikkeli

Mikkelin seudun toimikunta järjestää virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Toimikunnan käsityökerho kokoontuu Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tiloissa.

Neloset: Lemi, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari

Paikallisosasto Neloset järjestää erilaisia liikunta- ja virkistystapahtumia.

Pieksämäki

Pieksämäen seudun osasto kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Viikottainen ohjattu liikuntaryhmä syöpäpotilaille ja läheisille on keskiviikkoisin Palvelutalo Abelissa.

Punkaharju

Punkaharjun osasto järjestää kampanja- ja tapahtumapäiviä ja osallistuu esimerkiksi leivonnaismyyjäisillä alueensa yhteistapahtumiin ja kesätorille.

Savonlinna

Savonlinnan osaston kerho kokoontuu joka toinen tiistai Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun tilassa. Ohjattu liikuntaryhmä joka tiistai EasyFitissä.

Unikkokerho

Unikkokerho on Saimaan Syöpäyhdistyksen yhteydessä toimiva syöpää sairastaneiden ja sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa kerho. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki syöpäsairaan lapsen perheenjäsenet. Mukana voivat olla perheet, joille lapsen sairaus on aivan uusi asia, ja perheet, joilla sairaudesta on jo kulunut jonkin aikaa sekä perheet, jotka ovat sairauden takia menettäneet lapsensa. Kerhon tarkoituksena on toimia keskustelujen, kokemusten vaihdon ja vertaistuen paikkana perheille.