Lappeenranta

Lappeenrannassa tuolijoogataan joka toinen maanantai. Naissyöpäpotilaille on ohjattua allasjumppaa tiistaisin.

Huom! Kasvokkainen ryhmätoimintamme Etelä-Karjalassa on  koronapandemian vuoksi tauolla kevätkauden loppuun.

Lappeenrannan osasto

Tietoa Lappeenrannan osaston toiminnasta saat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistosta, puh. 05 451 3770.

Tuolijooga

Tuolijooga jatkuu syyskaudella 2021. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse saimaa@sasy.fi tai soita puh. 05 451 3770.

Ohjattu tuolijooga 16.8. – 13.12.2021 joka toinen maanantai Saimaan Syöpäyhdistyksen salissa, Maakuntagalleria, Kauppakatu 40 D, 2. kerros. Tuolijoogaa ohjaa Eija Juvakka. Osallistujille maksuton. Katso joogapäivät tapahtumakalenterista Lappeenrannassa tuolijoogaa

Allasjumppa

Ohjattu allasjumppa naissyöpäpotilaille tiistaisin klo 17.30-18.30 Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tiloissa, Urheilukatu 5 (Kultainen kolmio). Omavastuu 6,80 €/käyntikerta (allasmaksu). Allasmaksu suoritetaan käteisellä ennen jumpan alkua. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti.

Allasjumppa käynnistyy jälleen elokuun lopulla, mutta ”koronavaraus” edelleen voimassa.

Syyskausi 2021: 31.8. – 7.12. joka tiistai Lappeenrannassa allasjumppaa

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen. Yhteystiedot