Lappeenranta

Lappeenrannassa tuolijoogataan joka toinen maanantai. Naissyöpäpotilaille on ohjattua allasjumppaa tiistaisin.

Tapaamiset ja liikuntaryhmät voidaan koronaepidemian aikana toteuttaa viranomaisten alueellisia rajoituksia ja toimintaohjeita noudattaen. Osallistua voi, kun on terve ja oireeton. Lue ohjeistuksemme kasvokkaisiin tapaamisiin ja liikuntaryhmiin osallistuville:

Ohje kasvokkaiseen toimintaan osallistumisesta (pdf), päivitetty 11.12.2020

Lappeenrannan osasto

Tietoa Lappeenrannan osaston toiminnasta saat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistosta, puh. 05 451 3770.

Tuolijooga

Tuolijoogan kevätkausi 4.1. – 10.5.2021 joka toinen maanantai Saimaan Syöpäyhdistyksen salissa, Maakuntagalleria, Kauppakatu 40 D, 2. kerros. Tuolijoogaa ohjaa Eija Juvakka. Osallistujille maksuton. Katso joogapäivät tapahtumakalenterista Lappeenrannassa tuolijoogaa

Huom! Noudatamme turvaväleja ja siksi saliin mahtuu max 12 osanottajaa. Ilmoittautumiset pyydetään etukäteen toimistolle, puh. 05 451 3770 tai saimaa@sasy.fi. Varaa paikkasi ajoissa!

Allasjumppa

Ohjattu allasjumppa naissyöpäpotilaille tiistaisin klo 17.30-18.30 Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tiloissa, Urheilukatu 5 (Kultainen kolmio). Omavastuu 6,80 €/käyntikerta (allasmaksu). Allasmaksu suoritetaan käteisellä ennen jumpan alkua. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti.

Kevätkausi 2021: 12.1. – 11.5. joka tiistai Lappeenrannassa allasjumppaa

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen Yhteystiedot