Lappeenranta

Lappeenrannassa tuolijoogataan joka toinen maanantai. Naissyöpäpotilaille on ohjattua allasjumppaa tiistaisin.

Lappeenrannan osasto

Tietoa Lappeenrannan osaston toiminnasta saat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistosta, puh. 05 451 3770.

Tuolijooga

Ohjattu tuolijooga joka toinen maanantai Saimaan Syöpäyhdistyksen salissa, Maakuntagalleria, Kauppakatu 40 D, 2. kerros. Tuolijoogaa ohjaa Eija Juvakka. Osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse saimaa@sasy.fi tai soita puh. 05 451 3770.

Vuonna 2022 tuolijoogataan 3.1.-9.5. ja 22.8.-12.12. Huom! Koronatilanteen vuoksi tuolijoogaa ei 17.1. Voit tarkistaa joogapäivät myös tapahtumakalenterista Lappeenrannassa tuolijoogaa

Allasjumppa

Ohjattu allasjumppa naissyöpäpotilaille tiistaisin klo 17.30-18.30 Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tiloissa, Urheilukatu 5 (Kultainen kolmio). Allasmaksu 6,80 €/käyntikerta maksetaan käteisellä ennen jumpan alkua. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti.

Allasjumppaa kevätkaudella 2022: Aloitus siirtyy 11.1. > 1.2. – 26.4.

Allasjumpan päivät löytyvät myös tapahtumakalenteristaLappeenrannassa allasjumppaa

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen. Yhteystiedot