Lappeenranta

Lappeenrannassa tuolijoogataan joka toinen maanantai. Naissyöpäpotilaille on ohjattua allasjumppaa tiistaisin.

Huom! Kasvokkainen ryhmätoimintamme on tauolla huhtikuun ajan koronapandemian tilanteen vuoksi.

Ohje kasvokkaiseen toimintaan osallistumisesta (pdf), päivitetty 11.12.2020

Lappeenrannan osasto

Tietoa Lappeenrannan osaston toiminnasta saat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimistosta, puh. 05 451 3770.

Tuolijooga

Tuolijooga on koronatauolla. Ilmoitamme tässä, mikäli voimme jatkaa vielä toukokuussa.

Tuolijoogan kevätkausi 4.1. – (10.5.)2021 joka toinen maanantai Saimaan Syöpäyhdistyksen salissa, Maakuntagalleria, Kauppakatu 40 D, 2. kerros. Tuolijoogaa ohjaa Eija Juvakka. Osallistujille maksuton. Katso joogapäivät tapahtumakalenterista Lappeenrannassa tuolijoogaa

Huom! Turvavälien vuoksi ryhmän koko on pieni. Kysy toimistolta, onko vielä vapaita paikkoja! Puh. 05 451 3770 tai saimaa@sasy.fi.

Allasjumppa

Maalis- ja huhtikuun ajan allasjumppa on koronatauolla. Ilmoitamme tässä, mikäli toukokuussa voidaan jatkaa allasjumppaamista.

Ohjattu allasjumppa naissyöpäpotilaille tiistaisin klo 17.30-18.30 Lappeenrannan palvelukeskussäätiön tiloissa, Urheilukatu 5 (Kultainen kolmio). Omavastuu 6,80 €/käyntikerta (allasmaksu). Allasmaksu suoritetaan käteisellä ennen jumpan alkua. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti.

Kevätkausi 2021: 12.1. – (11.5.) joka tiistai Lappeenrannassa allasjumppaa

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen. Yhteystiedot