Siirry suoraan sisältöön

Neloset: Lemi, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari

Paikallisosasto Neloset järjestää erilaisia liikunta- ja virkistystapahtumia.

Osasto Neloset

Osaston puheenjohtaja Pirjo Heinikainen
puh. 050 589 5604, pipsa.heinikainen@gmail.com

Sihteeri Jussi Siltamaa
puh. 045 349 2693, jussi.siltamaa@ren.to

Nelosilla on oma Facebook-sivu Saimaan Syöpäyhdistys ry paikallisosasto Neloset

Osaston tapahtumailmoittelua voi seurata Länsi-Saimaan Sanomien seurapalstalta sekä tältä sivulta. Tapahtumiin voi tulla muutoksia.

Huom! Tuoli- ja allasjumppa toistaiseksi peruutettu.

 

Imatran kesäteatteri-retki

Lauantaina 15.7.2023 klo 14 ” KULTARANTA – Presidenttipeliä kautta historian”. Aikataulu- ja hintatietoa myöhemmin.

mase design -korumyynnillä tukea Nelosten toimintaan

Osasto Neloset myy mase designin heijastavia ulkokoruja, avainnauhoja ja laukkukoruja, joista osasto Neloset saa tuottoa 6 €/koru. Koruja voi kysyä Pirjo Heinikaiselta p. 050 589 5604; pipsa.heinikainen@gmail.com

Nelosten harkinnanvarainen avustustoiminta

Korumyynnin tuotolla Nelosten paikallisosasto myöntää avustusta syöpäpotilaiden virkistystä ja kuntoutumista tukevaan toimintaan. Avustusta myönnetään henkilöä kohden korkeintaan 70 €. Hakijan tulee asua Savitaipaleella, Lemillä, Suomenniemellä tai Taipalsaarella. Avustusta voidaan myöntää esimerkiksi siivoukseen, lastenhoitoon, hierontaan, jalkahoitoon jne.

Seuraavasta avustushausta ilmoitetaan, kun hakuaika alkaa.

Osasto Neloset kiittää jokaista, joka on ostanut mase designin korun. Kiitos kuuluu myös mase designille, joka mahdollistaa korujen myynnin hyvään tarkoitukseen. mase designin verkkosivulle

Virkistyspäivä syöpäpotilaille ja puolisoille 3.5.2023 Olkkolan hovissa

Saimaan Syöpäyhdistys järjestää Anja Ester Pylkön rahaston rahoittamana virkistyspäivän syöpäpotilaille, jotka asuvat Lemin, Savitaipaleen, Suomenniemen ja Taipalsaaren alueella. Virkistyspäivään voi osallistua syöpäpotilas yksin tai yhdessä avio- tai avopuolison kanssa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset viimeistään 20.4. neuvontahoitajalle: jaana.lemetyinen@sasy.fi, puh. 0400 728 192.

Virkistyspäivän tarkoitus on tarjota iloista yhdessäoloa ja -ruokailua, vertaistukea, irtautumista hetkeksi arjesta. Ohjelmaan sisältyy myös kevyttä liikuntaa. Päivän ohjelma ja ruokailut ovat osallistujille maksuton. Matkakuluja ei korvata.

Virkistyspäivään osallistuvilta ei edellytetä yhdistyksen jäsenyyttä tai osallistumista Nelosten toimintaan.

Syöpäyhdistys tulee kylään – juhlakahvit 7.9.2023

Torstaina 7.9. klo 17-18 Savitaipaleen seurakuntakodissa.

Saimaan Syöpäyhdistys täyttää 70-vuotta! Tule muistelemaan menneitä, kuulemaan henkilökunnalta yhdistyksen nykyisistä palveluista ja nauttimaan (maksuttomat) juhlakahvit.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset pe 1.9.2023  mennessä neuvontahoitajalle jaana.lemetyinen@sasy.fi /040 0728192.

Voimalaulu-ilta ”Tulkoon mitä vaan” 7.9.2023

Torstaina 7.9. klo 18.30 Savitaipaleen kirkossa Gospel Taipale.
Johtamassa Jonna Imeläinen, Jarmo Kaijansinkko, piano.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen  Yhteystiedot