Toiminta

Saimaan Syöpäyhdistys palvelee Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Päijät-Hämeen alueen syöpäpotilaita ja kaikkia, joita syöpä koskettaa. Tukea, tietoa ja neuvontaa tarjoamme toimipisteissämme Lappeenrannassa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

Hallitus

Saimaan Syöpäyhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja kaksitoista varsinaista jäsentä sekä neljä varajäsentä. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toimikausi on kaksi vuotta.

Palvelut

Saimaan Syöpäyhdistys tarjoaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen maksutonta neuvontaa ja tukea sairauden eri vaiheissa. Vertaistukiryhmät, kuntoutuskurssit, paikallisosastojen toiminta sekä terveyden edistäminen ovat myös keskeisiä palvelumuotojamme.

Yhteystiedot

Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelujen toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Ota yhteyttä sinua lähellä olevan neuvontapalvelun sairaanhoitajaan. Jäsenasiat hoidetaan Lappeenrannan toimistolla.

Avustukset

Saimaan Syöpäyhdistys tukee avustuksin syöpään sairastuneita lapsia sekä maksaa jäsenilleen hoitopäiväkorvausta sairaalapäivistä, jotka johtuvat syöpäsairaudesta.