Pieksämäki

Pieksämäen seudun osasto kokoontuu joka kuukauden toinen maanantaina. Viikottainen ohjattu liikuntaryhmä syöpäpotilaille ja läheisille on torstaisin palvelutalo Abelissa.

Osaston puheenjohtaja Erkki Huupponen
sähköposti erkki.huupponen@pp.inet.fi

Varapuheenjohtaja Matti Särkiniemi
puh. 044 061 2433, sähköposti m.sarkiniemi@hotmail.com

Osaston sihteeri Jaana Jormakka
puh. 040 767 4043, sähköposti jaana.jormakka@sasy.fi

Saimaan Syöpäyhdistys, Pieksämäen seudun osasto:

tapaamiset syksyllä 2019 joka kuukauden toinen maanantai klo 17 neuvontapalvelun tiloissa, Lampolahdenkatu 6, II krs. jollei paikasta ole toisin ilmoitettu. Tapaamisista ilmoitetaan Pieksämäen Lehden seurapalstalla edeltävänä torstaina.

Ma 5.8               Menemme Juvan osaston vieraaksi Osuuspankin saunatuvalle Juvalle. Kimppakyydeillä toimiston edestä parkkipaikalta, ilmoittautua voi Jaanalle.
Ma 9.9               Luennoitsija tulee kertomaan kodin turvallisuusasioista
Ma 14.10          Karaokea järjestötalolla, Tasakatu 4
Ma 11.11          Muotinäytös Ariteassa, Kalevalankatu 33
Ma 9.12            Joulu juhla, paikka vielä avoin

Tiedustelut, ilmoittautumiset tarvittaessa: Jaana Jormakka, puh. 040 7674043

Liikuntaryhmä

Paikka: Palvelutalo Abeli, Häyrisentie 23 – 25, 76100 Pieksämäki , torstaisin klo 15.30 – 16.30 ajalla 12.9. – 5.12.  ( ei ohjausta syyslomalla 24.10.)

Ohjaaja: fysioterapeutti Sari Härkönen

Sisältö: lihaskunto-, liikkuvuus-, tasapaino- ja koordinaatioharjoitukset. Sekä rentoutuminen ja kehonhuolto (venyttely)

Ryhmä on tarkoitettu syöpään sairastuneille, sairastumisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Myös sairastuneen läheinen voi osallistua. Liikuntaryhmä on maksuton. Tervetuloa myös uudet osanottajat!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Pieksämäen neuvontahoitaja Jaana Jormakkaan  Yhteystiedot