Siirry suoraan sisältöön

Pieksämäki

Pieksämäen seudun osasto kokoontuu joka kuukauden toinen maanantaina. Viikottainen ohjattu liikuntaryhmä syöpäpotilaille ja läheisille on torstaisin palvelutalo Abelissa.

HUOMIO: Koronavirustilanteen vuoksi Saimaan Syöpäyhdistyksen kaikki syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen tarkoitetut ryhmät, kerhot, kokoontumiset ja liikuntaryhmät on peruttu toistaiseksi Syöpäjärjestöjen yleisen linjauksen mukaisesti. Neuvontahoitajan tavoitat puhelimitse ja sähköpostitse. Myös tapaaminen vastaanotolla on mahdollista, tee ajanvaraus etukäteen, kiitos.

 

Osaston puheenjohtaja Erkki Huupponen
sähköposti erkki.huupponen@pp.inet.fi

Varapuheenjohtaja Pirkko Puustinen
puh. 040 5420198, sähköposti pirkkopuustinen@outlook.com

Osaston sihteeri Jaana Jormakka
puh. 040 767 4043, sähköposti jaana.jormakka@sasy.fi

Saimaan Syöpäyhdistys, Pieksämäen seudun osasto:

tapaamiset joka kuukauden toinen maanantai klo 17 neuvontapalvelun tiloissa, Lampolahdenkatu 6, 2. krs, jollei paikasta ole toisin ilmoitettu. Tapaamisista ilmoitetaan Pieksämäen Lehden seurapalstalla edeltävänä torstaina.

Liikuntaryhmä

Paikka: Palvelutalo Abeli, Häyrisentie 23 – 25, 76100 Pieksämäki , torstaisin klo 15.30 – 16.30. Ohjaajana toimii liikuntaneuvoja Hilda Vedenpää. Lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia sekä rentoutumista ja kehonhuoltoa (venyttely).

Kevätkausi 2020: 9.1. – 16.4. (ei talvilomalla 27.2. eikä kiirastorstaina 9.4.)
Syyyskausi 2020: 10.9. – 3.12. (ei syyslomalla 22.10.)

Ryhmä on tarkoitettu syöpään sairastuneille, sairastumisen ajankohdalla ei ole merkitystä. Myös sairastuneen läheinen voi osallistua. Liikuntaryhmä on maksuton. Tervetuloa myös uudet osanottajat!

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Pieksämäen neuvontahoitaja Jaana Jormakkaan  Yhteystiedot