Siirry suoraan sisältöön

Imatra

Imatran seudun osaston kuukausitapaamiset pidetään Imatran NKY:n kerhotilassa joka kuukauden 3. keskiviikkona. Osasto järjestää Imatran kaupungin liikuntatoimen kanssa ohjattua terveysliikuntaa syöpäpotilaille kerran viikossa. Joka toinen viikko myös keilataan porukalla.

Tapaamisiin ja liikuntaryhmiin voit osallistua, kun olet oireeton (ei flunssan, vatsataudin ym. virustautien oireita).

Imatran seudun osasto

Osaston puheenjohtaja Aarne Pöyhönen
puh. 050 411 3692

Osasto ilmoittaa Uutisvuoksen seurapalstalla noin kerran kuukaudessa.

Kuukausitapaamiset

Imatran osaston kerhotapaamiset järjestetään Imatran NKY:n kerhotilassa joka kuukauden 3. keskiviikko klo 13.00 (osoite Esterinkatu 17, 55100 Imatra). Ajankohtaisia aiheita. Kahvi 2 €.  Tervetuloa joukolla mukaan! Myös uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita!

Terveysliikunta

Ohjattu senioriliikunta torstaisin klo 14.15 – 15.15 Urheilutalon voimistelusalissa. Monipuolista liikuntaa, joka kerralla erilaista. Liikuntaryhmä on tarkoitettu kaikille syöpäpotilaille. Kevään liikuntaryhmä to 12.1.2023 alkaen.

Keilataan yhdessä

Parittomien viikkojen maanantaisin klo 13 keilataan porukalla Imatran keilahallissa Urheilutalolla, Kotipolku 2. Osallistua voivat syöpäpotilaat ja heidän läheisensä. Tulkaa mukaan, osallistuminen on maksutonta!

Kevätkaudella keilataan ma 2.1.2023. alkaen. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista

Virkistyspäivä syöpään sairastuneille ja läheisille 16.8.2023 Päivärannassa

Saimaan Syöpäyhdistys järjestää Imatran alueen syöpään sairastuneille ja läheisille virkistyspäivän Päivärannassa keskiviikkona 16.8.2023. Päivän ohjelmaan sisältyy aamukahvi, lounas ja päiväkahvi sekä yhdessäoloa keskustellen, ulkoillen ja saunoen. Virkistyspäivä on osallistujille maksuton, päivän toteutus rahoitetaan Silvastin testamenttivaroista. Osallistua voi, vaikka sairastumisesta ja sairastamisesta olisi pidempikin aika.

Ilmoittaudu mukaan 2.8.2023 mennessä neuvontahoitajalle, puh. 0400 728 192 tai jaana.lemetyinen@sasy.fi. Virkistyspäivään mahtuu mukaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyvinvoiva minä -kurssi Imatralla 5.9. – 10.10.2023

Kurssi Imatran seudulla asuville syöpään sairastuneille, joiden aktiiviset syöpähoidot ovat jo päättyneet. Iltatapaamisina toteutettava kurssi koostuu kuudesta hyvinvointia vahvistavasta tapaamiskerrasta viikon välein. Kurssi rahoitetaan Silvastin testamenttivaroista ja se on kurssille valituille osallistujille maksuton. Huom! Kurssille hakijoilta ei edellytetä Saimaan Syöpäyhdistyksen jäsenyyttä tai Imatran osaston toimintaan osallistumista.

Voit hakea kurssille verkkolomakkeella Hakemus Imatran Hyvinvointikurssille 2023 tai pyytää hakulomakkeen  neuvontahoitajaltamme, jolta saa kysyä myös lisätietoa kurssista, puh. 0400 728 192 tai jaana.lemetyinen@sasy.fi. Hakuaika kurssille päättyy 18.8.

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen.  Yhteystiedot