Siirry suoraan sisältöön

Imatra

Imatran seudun osaston kuukausitapaamiset pidetään Imatran NKY:n kerhotilassa joka kuukauden 3. keskiviikkona. Osasto järjestää Imatran kaupungin liikuntatoimen kanssa ohjattua terveysliikuntaa syöpäpotilaille.

Tapaamiset ja liikuntaryhmät voidaan koronapandemian aikana toteuttaa viranomaisten alueellisia rajoituksia ja toimintaohjeita noudattaen. Osallistua voi, kun on terve ja oireeton.

Imatran seudun osasto

Osaston puheenjohtaja Aarne Pöyhönen
puh. 050 411 3692

Sihteeri Kirsti Kiisseli
puh. 040 810 6883, sähköposti kirsti.kiisseli@gmail.com

Osasto ilmoittaa Uutisvuoksen seurapalstalla noin kerran kuukaudessa. Lisätietoja tapahtumista saa myös osaston sihteeriltä.

Kuukausitapaamiset

Imatran osaston kerhotapaamiset järjestetään Imatran NKY:n kerhotilassa joka kuukauden 3. keskiviikko klo 13.00 (osoite Esterinkatu 17, 55100 Imatra). Ajankohtaisia aiheita. Kahvi 2 €. Huom! Tammikuussa 2022 ei kerhotapaamista koronapandemiatilanteen vuoksi. 

Terveysliikunta

Ohjattu senioriliikunta torstaisin klo 14.15 – 15.15 Urheilutalon voimistelusalissa. Monipuolista liikuntaa, joka kerralla erilaista. Liikuntaryhmä on tarkoitettu kaikille syöpäpotilaille. Kysy lisää liikuntaryhmästä ja ilmoittautumisesta osaston sihteeriltä.

Huom! Terveysliikunnan aloituksesta ja keilailun jatkamisesta kevätkaudella 2022 tiedotetaan myöhemmin.

Jos haluat keskustella sairaanhoitajan kanssa, ota yhteyttä Lappeenrannan neuvontahoitaja Jaana Lemetyiseen.  Yhteystiedot