Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Vapaaehtoisena voi toimia monin tavoin, yksittäisessä tapahtumassa esim. lipaskerääjänä tai pidempiaikaisesti tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivijäsenenä. Tule sinäkin vapaaehtoiseksi - apusi on konkreettista ja tärkeää!

Tietosuojaseloste Saimaan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan henkilörekisteri (pdf)

Lyhyt- ja pitkäaikaisempaa vapaaehtoistoimintaa

Tukihenkilötoiminta

Vapaaehtoiset voivat toimia koulutettuina tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen. Koulutamme tukihenkilöitä myös vertaistukiryhmien ohjaajiksi.

Tietoa tukihenkilötoiminnasta

Paikallisosastotoiminta

Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisosastot toimivat vapaaehtoisten voimin. Osastot järjestävät virkistystä ja liikuntaryhmiä syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, pitävät myyjäisiä ja arpajaisia ja ovat mukana kampanjoissa. Tule mukaan!

Paikallisosastojen sivut

Muu vapaaehtoistoiminta

Paikallisosasto- ja tukihenkilötoiminnan lisäksi tarvitsemme toimintaamme Pop Up -vapaaehtoisia lyhytkestoisiin tehtäviin esim. lipaskerääjiksi, tapahtumien järjestelyavuksi, kampanja- ja messutapahtumiin toiminnan esittelijöiksi.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia, jos haluat liittyä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon. Kerro meille hieman taustastasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat toimistostamme, puh. 05 451 3770, saimaa@sasy.fi tai neuvontahoitajiltamme Yhteystiedot

Tule vapaaehtoiseksi

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.