Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Vapaaehtoisena voi toimia monin tavoin, yksittäisessä tapahtumassa tai pidempiaikaisesti esimerkiksi tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivijäsenenä. Ryhdy sinäkin vapaaehtoiseksi - apusi on tärkeää!

Vapaaehtoiset voivat toimia koulutettuina tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Tietoa tukihenkilötoiminnasta

Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisosastot toimivat vapaaehtoisten voimin. Osastot järjestävät virkistystä ja liikuntaryhmiä syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, pitävät myyjäisiä ja arpajaisia ja ovat mukana kampanjoissa. Tule mukaan!

Paikallisosastot

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat toimistostamme, puh. 05 451 3770, saimaa@sasy.fi tai neuvontahoitajiltamme.

Voit myös täyttää oheisen lomakkeen ja kertoa meille hieman taustasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Tule vapaaehtoiseksi

• Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.