Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset auttavat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Vapaaehtoisena voi toimia monin tavoin, yksittäisessä tapahtumassa tai pidempiaikaisesti esimerkiksi tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivijäsenenä. Ryhdy sinäkin vapaaehtoiseksi - apusi on tärkeää!

Tietosuojaseloste Saimaan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan henkilörekisteri

Tukihenkilötoiminta

Vapaaehtoiset voivat toimia koulutettuina tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Tietoa tukihenkilötoiminnasta

Paikallisosastotoiminta

Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisosastot toimivat vapaaehtoisten voimin. Osastot järjestävät virkistystä ja liikuntaryhmiä syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, pitävät myyjäisiä ja arpajaisia ja ovat mukana kampanjoissa. Tule mukaan!

Paikallisosastot

Muu vapaaehtoistoiminta

Paikallisosastotoiminnan ja tukihenkilötoiminnan lisäksi tarvitsemme toimintaamme esim. lipaskerääjiä, tapahtumien järjestelyapua, kampanja- ja messutapahtumiin toiminnan esittelijöitä.

Voit soittaa tai lähettää viestiä, jos haluat liittyä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon. Kerro meille hieman taustastasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat toimistostamme, puh. 05 451 3770, saimaa@sasy.fi tai neuvontahoitajiltamme.