Siirry suoraan sisältöön

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena olet osa yhteisöä, joka tukee syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Voit omien resurssiesi ja mieltymystesi mukaisesti toimia joko pitkäaikaisesti tukihenkilönä tai paikallisosaston aktiivina, tai keikkaluontoisesti esim. konserttilippujen tai Roosa nauhojen myyjänä, lipaskerääjänä, kädentaitojen talkoolaisena.

Tukihenkilötoiminta

Vapaaehtoiset voivat toimia koulutettuina tukihenkilöinä sairastuneille ja heidän läheisilleen. Koulutamme tukihenkilöitä myös vertaistukiryhmien ohjaajiksi.

Tietoa tukihenkilötoiminnasta

Paikallisosastotoiminta

Saimaan Syöpäyhdistyksen paikallisosastot toimivat vapaaehtoisten voimin. Osastot järjestävät virkistystä ja liikuntaryhmiä syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, pitävät myyjäisiä ja arpajaisia ja ovat mukana kampanjoissa. Tule mukaan!

Paikallisosastojen sivut

Keikkaluonteinen vapaaehtoistoiminta

Paikallisosasto- ja tukihenkilötoiminnan lisäksi tarvitsemme toimintaamme keikkavapaaehtoisia lyhytkestoisiin tehtäviin esim. Roosa nauha -myyjiksi, lipaskerääjiksi, tapahtumien järjestelyavuksi, kampanja- ja messutapahtumiin toiminnan esittelijöiksi. Perehdytämme kaikki vapaaehtoisemme tehtäväänsä ja yhdistyksemme toimintaan.

Tule vapaaehtoiseksi – ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia, jos haluat liittyä vapaaehtoistoimijoidemme joukkoon. Kerro meille hieman taustastasi ja siitä, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut.

Lisätietoja vapaaehtoisuudesta saat toimistostamme, puh. 05 451 3770, saimaa@sasy.fi tai neuvontahoitajiltamme Yhteystiedot

Tule vapaaehtoiseksi

  • Voit valita useamman vaihtoehdon
  • Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen annat luvan tietojesi tallentamiseen yhdistyksen vapaaehtoistoiminnan rekisteriin. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietosuojaseloste Vapaaehtoistoiminnan rekisteri Saimaan Syöpäyhdistys (pdf)