Luomitarkastukset

Saimaan Syöpäyhdistys järjestää eri paikkakunnilla luomitarkastuksia, ns. luomihuolipäiviä. Huolestuttavat ihomuutokset tarkastaa ihotautien erikoislääkäri. Tavoitteena on vähentää huolta ihomuutoksista sekä lisätä tietoisuutta luomien muutoksista, ultraviolettisäteilyn vaikutuksista ihoon sekä turvallisesta auringonotosta.

Luomipäivän vastaanotolla ei tehdä toimenpiteitä vaan tarvittaessa ohjataan jatkotutkimuksiin.

Luomitarkastus on jäsenille maksuton ja muille 40 € (maksu käteisellä tarkastuksen yhteydessä).

Ilmoitamme luomentarkastuspäivistä tällä verkkosivulla sekä paikallislehdessä ja Facebookissa ennen ajanvarauksen alkua.

Luomihuolipäivät ajoitetaan loppukevääseen ja alkusyksyyn. Paikkakunnat vaihtelevat vuosittain.

Huomio! Ajanvaraus on välttämätön. Tarkastusaikoja annetaan vain ilmoitettuina ajanvarausaikoina. Tarkastusaikoja on rajallinen määrä ja ajanvarauspuhelimia vain yksi.

Kevään 2020 luomentarkastuspäivät peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Tiedotamme myöhemmin syksyn tarkastuspäivistä.

Tarkkaile luomiasi

Ihosyöpä