Ensitietopäivät

Sairauden alkuvaiheessa tiedon tarve on suuri. Järjestämme ensitietopäiviä ja -iltoja. Tilaisuuksissa on mahdollisuus saada sairautta, hoitoja ja niiden vaikutuksia koskevaa tietoa sekä tavata muita potilaita ja läheisiä.

Ensitietopäivien ja -illat on tarkoitettu niin potilaille kuin heidän läheisilleen.

Ensitietopäivien ja -iltojen ajankohdasta ilmoitetaan tällä sivulla, poliklinikoiden ja terveyskeskusten ilmoitustauluilla ja paikallislehdissä.

Siirretty syksyyn 2020: Ensitietopäivä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen Lappeenrannassa. Avoin ja maksuton tilaisuus järjestetään Eksoten ja Saimaan Syöpäyhdistyksen yhteistyönä.

Tarkempi ohjelma alla olevassa pdf-tiedostossa. Lisätietoa myös Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajalta, puh. 0400 728 192.

Ensitietopäivä 2020 Lappeenranta ohjelma (pdf)

Ensitietopäivien ajankohdista ja paikkakunnista voit tiedustella oman alueesi neuvontahoitajalta Neuvontapalveluiden yhteystiedot