Itä-Häme

Itä-Hämeen alueelta Hartola, Heinola ja Sysmä ovat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialuetta. Ryhmien koordinointia hoitaa Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontahoitaja.

Itä-Hämeen (Päijät-Hämeen) alueen ryhmistä saat lisätietoa Mikkelin neuvontahoitajalta, puh. 040 767 4048, sähköposti liisa.kautto@sasy.fi. Ryhmistä ilmoitetaan myös paikallislehtien yhdistyspalstoilla.

Hartola

Naisten avoin vertaisryhmä

Vertaisryhmä on tarkoitettu rintasyöpään sairastuneille ja rintasyövän sairastaneille naisille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Hartolan Pullapajassa, Keskustie 59, Hartola. Tiedustelut neuvontahoitajalta. Ei tarvitse ilmoittautua. Seuraava tapaaminen ma 30.10.2017 klo 18, Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Liisa Kautto esittäytymässä.