Itä-Häme

Itä-Hämeen alueelta Hartola, Heinola ja Sysmä ovat Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialuetta. Ryhmien koordinointia hoitaa Saimaan Syöpäyhdistyksen Mikkelin neuvontahoitaja.

Itä-Hämeen (Päijät-Hämeen) alueen ryhmistä saat lisätietoa Mikkelin neuvontahoitajalta, puh. 040 767 4048, sähköposti mikkeli@sasy.fi. Ryhmistä ilmoitetaan myös paikallislehtien yhdistyspalstoilla.

Hartola

Naisten avoin vertaisryhmä

Vertaisryhmä on tarkoitettu rintasyöpään sairastuneille ja rintasyövän sairastaneille naisille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Hartolan Pullapajassa, Keskustie 59, Hartola. Tiedustelut neuvontahoitajalta. Ei tarvitse ilmoittautua.

Hartola-Sysmä

Avoin vertaisryhmä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen

Ryhmä kokoontuu Hartolan Pullapajassa, Keskustie 59, Hartola. Tiedustelut neuvontahoitajalta. Ei tarvitse ilmoittautua.