Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.

Kurssit 2017 Imatran liikunta- ja kuntoutumiskeskuksessa:

• Parantumatonta syöpää sairastavien parikurssi 20. – 24.3.2017,
    hakuaika päättyy 10.2.
  • Kehon ja mielen yhteistyöllä liikkumaan, liikunnallinen yksilökurssi 15. – 19.5.2017 ja seurantajakso 17. – 19.11.2017, hakuaika päättyy 7.4.
  • Gynekologista syöpää sairastavien parikurssi 20. – 24.11.2017,
    hakuaika päättyy 13.10.

Kurssien tiedustelut ja hakulomakkeet saat Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelusta. Hakulomakkeen voi myös itse täyttää ja tulostaa alla olevasta pdf-tiedostosta. Täytetty hakemus lähetetään Saimaan Syöpäyhdistykseen.

Hakemuslomake syöpäpotilaiden kurssille 2017

Mitä sopeutumisvalmennus on?

Toteutamme lahjoitus- ja testamenttivaroin myös virkistyspäiviä ja -kursseja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Kuntoutuskalenteri 2017

Kelan kursseille voit hakea Kelan kuntoutushakemuksella KU132. Liitteenä tulee olla lääkärin B-lausunto tai vastaavat tiedot sisältävä lääketieteellinen selvitys. Hakemus lähetetään oman paikkakunnan Kelan toimistoon. Haku päättyy, kun kurssi on täynnä, joten hakea kannattaa heti.

Kelan kuntoutushakemus KU132