Kuntoutuskurssit

Me Saimaan Syöpäyhdistyksessä haluamme, että jokaisella syöpään sairastuneella on mahdollisuus omaan elämäntilanteeseensa sopivaan tukeen ja kuntoutukseen.

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.

• Hyvinvointia ja jaksamista vahvistava avokuntoutuskurssi Mikkelissä; 6 tapaamiskerran iltakurssi 21.2. – 16.5.2018. Hakuaika kurssille päättyy 26.1.2018.
    Hyvinvoinnin avokunt.kurssi Mli 2018

Kurssit Imatran liikunta- ja kuntoutumiskeskuksessa vuonna 2018:

• Parantumatonta syöpää sairastavien parikurssi 19. – 23.3., hakuaika kurssille päättyy 13.2.
    Parantumatonta syopaa sair. parikurssi 2018
  • Kehon ja mielen yhteistyöllä liikkumaan, yksilökurssi alle 68-vuotiaille, 14. – 18.5. ja seurantajakso 16. – 18.11. Hakuaika kurssille päättyy 10.4.
    Kehon ja mielen liikuntakurssi 2018
  • Gynekologista syöpää sairastavien parikurssi 12. – 16.11. Hakuaika kurssille päättyy 9.10.

Kurssien tiedustelut ja hakulomakkeet saat Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelusta yhteystiedot. Hakulomakkeen voi myös itse täyttää ja tulostaa alla olevasta pdf-tiedostosta. Täytetty hakemus lähetetään Saimaan Syöpäyhdistykseen.

Hakemuslomake syöpäpotilaiden kurssille

Mitä sopeutumisvalmennus on?

Toteutamme lahjoitus- ja testamenttivaroin myös virkistyspäiviä ja -kursseja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Muut Syöpäjärjestöjen kuntoutuskurssit

Voi hakea myös muille Syöpäjärjestöjen ja Kelan järjestämille kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseille. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Kuntoutuskalenteri 2017

Kelan kursseille voit hakea Kelan kuntoutushakemuksella KU132. Liitteenä tulee olla lääkärin B-lausunto tai vastaavat tiedot sisältävä lääketieteellinen selvitys. Hakemus lähetetään oman paikkakunnan Kelan toimistoon. Haku päättyy, kun kurssi on täynnä, joten hakea kannattaa heti.

Kelan kuntoutushakemus KU132