Paljon hyviä ajatuksia, tekoja ja sormenjälkiä. Kiitollisina suljemme yhdistyksemme Roosa nauha 2020 -kampanjan.

Yhdistyksemme on laittanut omalta osaltaan tämän vuoden Roosa nauha -kampanjan kirjat ja kannet kiinni. Takana on iso mutta ihana urakka, johon emme olisi pystyneet ilman paikallisosastojemme aktiivisia toimijoita ja vapaaehtoismyyjiä. Olemme yllättyneitä ja kiitollisia, että teitä oli tänä haastavana koronavuotena niin paljon! KIITOS🥰

Kiitos jokaiselle, joka on ostanut Roosa nauhan tai osallistunut konsertteihimme tukeakseen työtämme syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi.Roosa nauha 2020

Lupaamme olla luottamuksenne arvoisia ja teemme parhaamme, jotta jokaisella olisi hyvä elämä syövästä huolimatta.

Lämmin kiitos myös yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat ostaneet meiltä Roosa nauhoja tai tukimaksuin ja lahjoituksin toimintaamme tukeneet:

Imatralla:

Sulkavalla:
Sulkavan Apteekki
Sulkavan kunta

Kiitos Syöpäsäätiölle mahdollisuudesta osallistua valtakunnalliseen upeaan kampanjaan ja kerätä varoja alueelliseen työhömme syöpäpotilaiden ja läheisten tukemiseksi.