Liittymällä jäseneksi voit hyödyntää laajentuvat jäsenetumme ja mahdollistat työtämme syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemiseksi

Helpoimmin liityt jäseneksi verkkolomakkeella tästä: Liity jäseneksi

Jäsenenä saat mm.

• Syöpä-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Luotettavaa ja kiinnostavaa tietoa syövästä ja koskettavia tarinoita sairastuneista.
  • 2 euron hoitopäiväkorvausta/vrk syöpäsairaudesta johtuvasta sairaalahoidosta.
  • Luomihuolipäivinä ihotautilääkärin tekemän maksuttoman luomitarkastuksen.
  • Lappeenrannassa -10 % alennus kestopigmentoinnista kosmetologi Mirva Hirveltä, ja Elisa Mäkelän fysioterapia/hieronta palveluista Lappeenrannan kauneushoitola Illusiasta.
  • Lappeenrannassa OMT – ja liikuntakeskus Lehmuksen määräaikainen 12 kk liikuntakortti (sis. ryhmäliikunta ja kuntosali) 40 € / kk. Uusille asiakkaille aloitusmaksu 37 €.
  • Mikkelissä Kuntokeskus Ote tarjoaa yhdistyksen jäsenille kampanjaetuna omien tavoitteiden mukaisen treeni -ja ravinto-ohjelman valmiista vaihtoehdoista. Kevään jäsenetukampanja on päättynyt. Uusi kampanjajakso syksyllä 2019.
  • Pieksämäellä Kauneuskeskus Kalla antaa jäsenetuna -10 % alennusta hoidoista.
  • Savonlinnassa kuntokeskus EasyFitissä yhdistyksen jäsenille aloitusmaksu 0 € (norm. 29,90 €).
  • Vessapassin, joka helpottaa tiettyjä sairauksia sairastavia pääsemään välittömästi vessaan. Hoitaja arvioi passin tarpeen.

Lue lisätietoa näistä ja muista tarjoamistamme jäseneduista oheisesta linkistä: saimaansyopayhdistys.fi/jasenyys/jasenedut/