Lappeenrannassa VOIMA-kahvit – vertaisryhmä syöpään sairastuneen lapsen vanhemmille ja isovanhemmille

”Lapsen sairastumisen aiheuttamia tunteita on helpompi jakaa saman kokeneiden kanssa. Toinen ymmärtää puolesta sanasta, mitä toinen tarkoittaa. Toisten tarinoiden kuuleminen antaa ymmärrystä, että on toivoa ja samalla saa vinkkejä mm. etuuksista ja palveluista, joita voi hakea. ”, VOIMA-kahvien vertaisohjaaja Outi Hietamies sanoo.

Vanhemmat tarvitsevat tukea haastavassa tilanteessa ja monesti parhaiten voi tukea saman asian kokenut vertainen. Saimaan Syöpäyhdistys on käynnistänyt Lappeenrannassa VOIMA-kahvit syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille. VOIMA-kahveja ohjaa oman lapsen sairauden kokenut vertaisohjaaja Saimaan Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa.

Lisätietoja ryhmistä

VOIMA-kahvien ryhmänohjaajat: