Lappeenrannassa käynnistyy uusi VOIMA-kahvit vertaisryhmä syöpään sairastuneen lapsen vanhemmille ja isovanhemmille

”Lapsen sairastumisen aiheuttamia tunteita on helpompi jakaa saman kokeneiden kanssa. Toinen ymmärtää puolesta sanasta, mitä toinen tarkoittaa. Toisten tarinoiden kuuleminen antaa ymmärrystä, että on toivoa ja samalla saa vinkkejä mm. etuuksista ja palveluista, joita voi hakea. ”, VOIMA-kahvien vertaisohjaaja Outi Hietamies täsmentää.

Vanhemmat tarvitsevat tukea haastavassa tilanteessa ja monesti parhaiten voi tukea saman asian kokenut vertainen. Saimaan Syöpäyhdistys käynnistää Lappeenrannassa tänä syksynä ensimmäistä kertaa VOIMA-kahvit syöpään sairastuneiden lasten vanhemmille. VOIMA-kahveja ohjaa oman lapsen sairauden kokenut vertaisohjaaja Saimaan Syöpäyhdistyksen sairaanhoitajan kanssa.

Syksyllä käynnistyy myös FUCK CANCER-kahvit nuorille aikuisille (18 – n.35-vuotiaille).

Lisätietoja ryhmistä

VOIMA-kahvit ryhmänohjaajat: