Kaikki toimipaikkamme ovat kesätauolla lomien vuoksi 8.-28.7.2024.

Kesällä henkilökuntamme huilii ja lataa akkujaan, jotta jaksamme taas tulevan kauden palvella teitä!

Kaikki toimipaikkamme ovat suljettuina 8.-28.7.2024. Muina aikoina sairaanhoitajamme palvelevat teitä puhelimitse vuorotellen lomien mukaan. Puhelut kääntyvät päivystysvuorossa olevalle hoitajalle.

Olemme tavanneet teitä, rakkaat asiakkaamme, ennätysmäärän! Olemme iloisia, että yhä useampi on saanut tarvitsemaansa apua sairaanhoitajiltamme, vertaisryhmistä sekä tukihenkilöiltämme.

Paikkakuntakohtaiset kesäsulut:

Lappeenranta: 8.7.-3.8.
Mikkeli 1.-28.7.
Pieksämäki 1.-28.7.
Savonlinna 21.6.-28.7.

Jäsenasioiden hoitamisessa on myös kesällä pientä viivettä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Sirja Ojaniemi vastaa kysymyksiisi vapaaehtoistoimintaan liittyen myös kesällä

Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu palvelee koko kesän: https://kaikkisyovasta.fi/palvelut/neuvonta/

Hyvää kesää Sinulle ja läheisillesi!