Jäsenmaksujen tilinumero on muuttunut!

Tarkistathan, että maksat vuoden 2022 jäsenmaksusi laskulla näkyvälle tilille. Huomioi myös, että laskun viitenumero vaihtuu vuosittain. Tarkistus on erityisen tärkeää, jos olet tallentanut yhdistyksemme tilinumeron ja viitenumeron verkkopankkisi maksupohjalle.

Jäsenlaskutuskumppanimme on vaihtunut. Laskulla maksun saajana näkyy Visma Financial / Saimaan Syöpäyhdistys.

Nyt voit halutessasi tilata jäsenlaskun verkkolaskuna (e-lasku). Tilauksen voit tehdä verkkopankissasi, kun olet suorittanut vuoden 2022 jäsenmaksun. Jos haluat jäsenlaskun jatkossa sähköpostiisi, ota yhteyttä yhdistyksemme toimistoon.

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei automaattisesti päätä jäsenyyttäsi. Mahdollisen maksumuistutuksen lähettää Visma Financial Solutions, joka veloittaa muistutuslaskun lähettämisestä 5 €.