Saimaan Syöpäyhdistys haastaa kertomaan kuvin, mikä paikka tai polku kannustaa liikkumaan

Saimaan Syöpäyhdistyksen toimialue 26 kuntaa

Haastamme toimialueemme paikkakunnilla asuvat esittelemään oman kotikuntansa maiseman, joka liikuttaa.

Yhdistyksemme toimialueella on 26 kuntaa. Facebook-sivullemme voit postata kuvan oman kotikuntasi paikasta, joka saa juuri Sinut liikkeelle ja jonka haluat esitellä muillekin.

Ota kuva ja lisää postaukseesi paikan nimi ja paikkakunta. Halutessasi voit tekstailla myös lyhyen esittelyn tai paikkaan liittyvän tarinasi. Ethän lähetä ilman kuvassa olevien lupaa.

Jos et ole Facebookissa, voit lähettää kuvan ja tekstin meille sähköpostitse saimaa@sasy.fi tai WhatsAppilla tai tekstiviestinä puh. 050 572 4833. Julkaisemme kaikki meille tulleet kuvat ja tarinat.

Euroopan Syöpäviikkoa vietetään 25. – 31.5.2020. Tänä vuonna syöpäviikon teemana on liikunta. Tietoa liikunnan merkityksestä syöpäsairauden ja hoitojen aikana ja niiden jälkeenkin saat esim. yhdistyksemme neuvontahoitajilta ja toukokuun Syöpä-lehdestä.

#syöpäviikko
#lähdeliikkeelle