Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelun kesälomat

Saimaan Syöpäyhdistyksen neuvontahoitajien lomajaksot kesällä 2017, neuvontapalvelun toimipiste suljettuna loman ajan.

Lappeenranta                   Jaana Lemetyinen          10.7. – 12.8.
Mikkeli                             Liisa Kautto                     17.7. – 29.7.
Pieksämäki                       Jaana Jormakka              3.7. – 29.7.
Savonlinna                       Eeva Airaksinen              10. – 29.7.

Syöpäjärjestöjen maksuton valtakunnallinen neuvontapalvelu on avoinna koko kesän:

Neuvontapuhelin puh. 0800 19414. Hoitaja vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 10-18 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-15.

Neuvontapalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla neuvonta@cancer.fi. Sähköpostiviesteihin vastataan neuvontapalvelun aukioloaikoina. Sähköpostilla voi jättää myös soittopyynnön.

Neuvontapalvelun chatissa voi keskustella reaaliaikaisesti hoitajan kanssa joko kahdestaan tai ryhmässä. Chat toimii ajanvarauksella ja sen käyttäjäksi on ensin rekisteröidyttävä. Chatissa voi keskustella omalla nimellään tai nimimerkillä.

Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvonta